EnergiData rådgiver inden for mange brancher

EnergiData tilbyder overvågning af energiforbruget og energistyring i alle slags bygninger og brancher. Vores kunders behov er meget forskellige, og vores ydelser er målrettet den enkelte kunde.

Private og offentlige virksomheder opnår på den måde store besparelser på vand, varme, gas og el – til gavn for både miljøet og økonomien. EnergiData henvender os eksempelvis til detailhandlen, herunder shoppingcentre og butikskæder. Vi har også gode energistyringsløsninger til offentlige institutioner som eksempelvis kommuner, der råder over mange bygninger, og til virksomheder med omfattende administrationsbygninger samt industrivirksomheder med en sammensat bygningsmasse.

Brancher der bruger MinEnergi

I øjeblikket arbejder EnergiData med følgende brancher:

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.