Detailbranchen

Shoppingcentre, butikskæder og enkelte butikker kan få overblik over deres energiforbrug og opnå markante besparelser med MinEnergi. Værktøjet sikrer, at man sparer på energien og samtidig får en grønnere profil. MinEnergi er blandt andet med til at sikre energiselskabet Ok svanemærket bilvask.

Internetbaseret energistyring med MinEnergi benyttes i dag af en lang række kædeforretninger og butikscentre landet over, som har opnået store besparelser. Mange oplever umiddelbare besparelser på 15–25 procent.

MinEnergi - AKTIV energistyring med besparelser

Med aktiv energistyring lukkes der op for yderligere muligheder for aktivt at styre energiforbruget – en mulighed, der kan give besparelser på 30-40 procent.

Internetbaseret energistyring med MinEnergi betyder, at forretningens medarbejdere kan koncentrere sig om andre opgaver. Energistyringen foretages så automatisk som muligt og med opdateret overblik for den energiansvarlige.

En nem og billig måde at etablere AKTIV styring eller fjernaflæsning for detailbranchen, det er ved at bruge hardwaren NIM. NIM kan sættes på målepunkter uden driftsforstyrrelser, og kan sende data til MinEnergi ved hjælp af WIFI. Det gør, at NIM er let at installere og bruge i mange kædeforretninger og butikscentre.

Fordele med MinEnergi i detailbranchen

  • Den aktive styring er utrolig effektiv til at opnå store energibesparelser med meget kort tilbagebetalingstid
  • Tilpasning til de enkelte forretninger – store som små
  • Automatisk indberetning af forbruget – giver fuldt overblik for den energiansvarlige
  • Mulighed for benchmarking – sammenligning af forretninger og afdelinger
  • Frigørelse af arbejdskraft ved outsourcing af energistyringen til MinEnergi
  • En grønnere profil med stærke energibudskaber

Læs, hvordan Elgiganten har opnået store besparelser med MinEnergi

Adresse


EnergiData A/S
Centervej 5
DK - 4600 Køge
CVR: 26737931

Følg os på:

Nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt attraktive kampagner og tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.