Slut med strømtyve i Elgiganten via aktiv energistyring i Field's

Besparelser på op til 40 procent

Ved investeringen i MinEnergi har Elgiganten hentet store besparelser på energikontoen. De har investeret mellem 80.000 og 120.000 kr. pr. varehus. Elgiganten er altså kommet godt i gang med energistyring i en række af kædens butikker, og det har allerede sparet dem mange penge på energikontoen – nogle steder op til 40 procent.

Med en tilbagebetalingstid mellem et og to år har det været en særdeles god forretning. Især har de 11 varehuse, som har fået installeret fjernaflæsning og AKTIV Styring, mærket store besparelser, der nu nærmer sig 1. mio. kr. pr. år. De øvrige 18 varehuse har manuel aflæsning, og i disse er energibesparelserne også mærkbare.

Elgiganten har især opnået store strømbesparelser med MinEnergi, men også udgifterne til vandspild og dårlig afkøling af fjernvarme er reduceret.

Alle varehusene har FullService, og det betyder, at alle data analyseres og gennemgås af EnergiData og fremlægges for kontaktpersonen hos Elgiganten. Dermed er der konstant overvågning af energiforbruget.

Alle strømtyve er forsvundet

I forbindelse med ombygningen af Elgiganten i Field’s, har der været god mulighed for at gen­nemgå energiforbruget og fokusere på energi­styringen sammen med konsulenten og teknikeren fra EnergiData. Butikken har eksempelvis trukket samtlige installationer om.

Thomas Bredbjerg Nielsen fra Elgiganten ud­dyber:

”Vi har nu størst mulig kontrol over vores stikkontakter, og samtidigt, med hjælp fra MinEnergis AKTIV energistyring, slukkes der automatisk for de emner i butikken, som ikke er strømkrævende. Dette har allerede nu vist sig som en god investering, og fordi vi i forvejen havde energimåling hos EnergiData før ombygningen, havde vi nogle helt reelle tal at sammenligne med. Alle strømtyve er forsvun­det, og det må ud fra målingerne betragtes som en stor succes.”

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.