Kommuner og offentlige institutioner

Kommunerne er forpligtet til at nedsætte energiforbruget, og de fleste er i gang med en systematisk indsats. Ældre bygninger kan sluge store mængder energi, og det er vigtigt at få kortlagt forbruget. MinEnergi kan hjælpe jer med at påvise, hvor energiforbruget ligger, og hvor I konkret kan sætte ind. Gennem energistyringsprogrammet og vores professionelle rådgivning, kan vi hjælpe jer med at opnå de energibesparelser, I har forpligtet jer til.

MinEnergi klarer den samlede forbrugsindberetning fra de tilmeldte kommunale institutioner og ejendomme. Det giver kommunens energiansvarlige overblik over forbruget i hele kommunen.

MinEnergi – AKTIV energistyring med besparelser
Med aktiv energistyring har den energiansvarlige yderligere muligheder for at styre energiforbruget – en mulighed, der kan give besparelser på 30-40 procent.

I sidste ende betyder internetbaseret energistyring med MinEnergi, at kommunens medarbejdere frigøres til andre opgaver, og at energistyringen foretages så automatisk som muligt og giver fuldt overblik for den energiansvarlige.

Fordele med MinEnergi for kommuner:

  • Aktiv styring har vist sig utrolig effektiv til at opnå store energibesparelser med kort tilbagebetalingstid
  • MinEnergi tilpasses de enkelte institutioner og bygninger – store som små
  • MinEnergi foretager automatisk indberetning af forbruget – det giver et samlet overblik for den energiansvarlige
  • Alarm på sms/e-mail ved pludselige forbrugsændringer
  • Mulighed for umiddelbar benchmarking – sammenligning af bygningers energiforbrug i forhold til tilsvarende
  • Fejlfinding på de kommunale automatikanlæg og lokale styringer
  • Udtræk af data til grønne regnskaber
  • Frigørelse af arbejdskraft
  • Værktøj til at afsløre fejl og utilsigtet drift på CTS-anlæg og lokale styringer. 

Læs, hvordan Roskilde Kommune sparede 56.000 kroner pr. år. på at overvåge forbruget. I Fredensborg Kommune har man også sparet på energikontoen med MinEnergi 

 

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.