Brug fjernvarme: Du holder varmen og sparer penge

Mange af EnergiDatas kunder, især i detailbranchen, bruger eldrevne varmekilder, og det kan være en dyr fornøjelse. Ved at bruge fjernvarme i stedet kan man spare op til en tredjedel af prisen.

Temperaturen udenfor nærmer sig frysepunktet, og det har længe været nødvendigt at tænde for varmen. I de fleste detailbutikker betyder det, at varmetæppet ved indgangen skal tændes, så kulden holdes ude og varmen inde. Vi oplever, at mange varmetæpper kører på el fremfor fjernvarme, og det kan mærkes på varmeregningen.

Komfortstrøm og dårlig afkøling

El, som bruges til opvarmning, betegnes som komfortstrøm. Det betyder, at det er dyrere pr. kWh end el, der bruges til fx belysning. Man kan altså opnå en konkret økonomisk fordel på faktor 2,5-3 ved at opvarme med fjernvarme i de tilfælde, hvor det er muligt.

Når du bruger fjernvarme til opvarmning, skal du være opmærksom på at undgå dårlig afkøling. Dårlig afkøling sker, når differencen på fremløbstemperaturen og returvandet er under 30 °C på ét år.

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan jeres fjernvarmeanlæg afkøler, da hver grad under 30 °C koster en merafgift hos jeres fjernvarmeværk. Undersøg priser og regler ved dit lokale forsyningsselskab, da det kan variere fra by til by.

Hvis du vil blive klogere på jeres muligheder for at varme med fjernvarme i stedet for el, gas eller olie, kan du kontakte vores Energikonsulent Christian Engelsen på +45 4035 0416

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.