EnergiData leverer energistyring- og rådgivning til jeres virksomhed

EnergiData tilbyder en bred vifte af innovative og skræddersyede kundeløsninger inden for energistyring- og rådgivning. Vores store viden har givet millionbesparelser for offentlige og private virksomheder på energibudgetterne, og skånet miljøet for millioner af tons CO2-udslip.

Vi står bag MinEnergi, det førende internetbaserede energistyringsværktøj, som benyttes af detailkæder, kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og erhvervsejendomme i hele landet. MinEnergi skaber overblik over energiforbruget og kan bruges til indtastning af nøgletal, grønne regnskaber, overvågning af energiforbruget og alarmering ved et usædvanligt forbrug.

EnergiData har mere end 15 års erfaring i branchen

EnergiData blev grundlagt i 1997 af maskinmesteren Peter Appel. I dag bygger vi på, at vi sammen med vores kunder skaber energi- og rådgivningsløsninger, der sikrer bedre, grønnere og økonomisk rentable ejendomme. Vi stræber mod at være blandt de mest innovative og fremsynede inden for energistyring- og rådgivning i Danmark og internationalt, for at blive kundernes foretrukne valg

EnergiData er datterselskab til energiselskabet OK

Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland. Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 38 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus. Vi er ejet af energiselskabet OK, og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os.

Læs mere om OK her

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.