Fjernaflæsning

Ved fjernaflæsning skal I ikke selv foretage indrapportering af måleraflæsningerne, da det foregår automatisk. Det registrerede forbrug, som oftest er på timebasis, transmitteres  via GSM, GPRS eller IP (fortrådet eller WIFI) til MinEnergi. Data fra målere opsamles i dataloggere enten via en trådløs eller fortrådet forbindelse. Det kan eksempelvis være puls,  M-bus eller WM-bus. 

På fjernaflæste målere er det muligt at opsætte døgnalarmer på et merforbrug. På den måde bliver selv det mindste merbrug afsløret med det samme. Fjernaflæsning medvirker til at frigøre menneskelige ressourcer fra manuelle indberetninger, og vil ofte sikre energibesparelser på yderligere 10 til 20 procent

Vi kan integrere data fra disse datakilder i MinEnergi

  • Electrocom
  • NIM
  • Danfoss ECL
  • FA7 og FA9

Kontakt salg på salg@energidata.dk for at høre mere om den rette løsning for jeres virksomhed

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt attraktive kampagner og tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.