Manuel dataindsamling

Manuel aflæsning er den mest simple form for energistyring, hvor I får stillet MinEnerg til rådighed og manuelt indberetter aflæsninger fra de opsatte målere.

Den manuelle energistyringsdel i MinEnergi er typisk baseret på månedlige indberetninger. MinEnergi udsender reminder-mails til de lokale energiansvarlige, som herefter indberetter aflæsninger i et indberetningsskema. Aflæsningerne bliver i forbindelse med indberetningen testet for decimalfejl, fejlaflæsninger og målerskift, som alt sammen er med til højne pålideligheden af dataene.

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt attraktive kampagner og tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.