Vi leverer hardware med eller uden fast strømforsyning

NIM - en innovativ løsning til fjernaflæsning

NIM (Non-Instrusive Metering) er en innovativ, billig og enkel hardwareløsning til fjernaflæsning, aktiv styring af el og varme samt visuel validering uden indgreb. Udover at være økonomisk og have lave drifts – og installationsomkostninger, så kan den installeres uden driftsstop og forstyrrelser.

NIM kan bruges til fjernaflæsning af el og gas. NIM påmonteres et målepunkt og sender Z-wave signaler til en Gateway, som sender data til MinEnergi via ethernet, WIFI eller GPRS. Der kan også anvendes trafomålinger enten på en fase eller tre faser.

NIM er især anvendelig for kunder med en stor bygningsmasse. Eksempelvis detailbranchen, som har mange butikker at overvåge energiforbruget i. Det er en hurtig og billig måde, at kunne identificere energiforbruget på og sætte ind overfor et eventuelt merforbrug.                                                         

NIM kan enten tilsluttes via en fast strømforsyning eller batteri. Data gemmes i op til tre måneder på et SD-memory card, hvis der er nedbrud på forbindelsen

I/O boks

I/O boksen er en datalogger, som sender data til MinEnergi fire gange i timen via TCP/IP ethernet eller GPRS. Boksen er 150 mm x 150 mm x 40 mm og kan derfor let monteres på væggen.

Boksen har otte universelle indgange, som alle er modtagelige for strøm, puls, spænding og modstand. Der kan være tilsluttet op til 30 M-BUS målere pr. boks, og strømforsyningen er på 230V.

I/O boksen er udstyret med et SD-memory card, som indsamler data. Skulle forbindelsen mellem I/O boksen og MinEnergi forsvinde, så gemmes de vigtige data på SD- memory cardet.

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt attraktive kampagner og tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.