Et effektivt energistyringsværktøj til alle brancher

MinEnergi er Danmarks første internetbaserede energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på skærmen - enten desktop, tablet eller smartphone.

MinEnergi samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sættes i relation til budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi byder på mange opsætningsmuligheder, som er tilpasset jeres behov – om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning.

Her kan du se, hvem der bruger MinEnergi 2.0

Overblik, brugervenlighed og løbende opdatering

Værktøjet udemærker sig ved de mange overbliksredskaber, som er baseret på programudviklernes mangeårige erfaring med praktisk energistyring. Det er intuitivt og har en overskuelig brugerflade på lokalbruger- og administratorniveau. Som bruger bliver man hurtigt fortrolig med værktøjet, som er let og arbejde med i hverdagen.

Vi opdaterer og udvikler løbende med nye features og funktoner, som tilføjer flere dimensioner til energistyring – og optimering. Den nyeste opdatering giver mulighed for at måle CO2-fodaftryk.

Med MinEnergi har den energiansvarlige et unikt og intuitivt redskab, der sikrer, at en bygning bruger minimal energi med en optimal effekt.

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.