Fleksibel software med mange funktioner

Omdrejningspunktet for MinEnergi er overvågning og styring af energiforbruget. En brugervenlig opsætning af elementerne, og muligheden for at modulere menuen efter geografiske og tekniske parametre skaber tilfredshed og overblik for vores kunder.

Softwaren er kendetegnet ved at være meget fleksibel og brugbar i alle brancher, og så er den tilgængelig på alle digitale platforme med MinEnergi2.

I forbindelse med implementeringen af MinEnergi, sørger vi for klargøring af målere og kontakt til forsyningsselskaber. Når MinEnergi er oppe at køre, er vores supportere behjælpelige med besvarelse på spørgsmål og tekniske udfordringer.

Du kan læse mere om specifikke features i MinEnergi her

Skift fra MinEnergi1 til MinEnergi2

Er I bruger af MinEnergi1, kan I skifte til MinEnergi2. MinEnergi2 er næste generation af online energistyring og indeholder features, som er med til at møde vores kunders behov. Miljøregnskab og Call-to-action er nogle af de seneste features, vi har udviklet til MinEnergi2. Som bruger af MinEnergi2 sikrer I jer et energistyringsværktøj, som understøtter de nyeste tendenser indenfor online energistyring.

Her kan du læse om, hvorfor vi anbefaler at bruge MinEnergi2 til at overvåge og styre jeres energiforbrug

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.