Et energistyringsværktøj til hele virksomheden

MinEnergi2 er intuitiv, visuel og brugervenlig. Det åbner nye muligheder for at lette opgaverne i hverdagen, for såvel det tekniske som det administrative personale.

Sammenlignet med MinEnergi1, får I et værktøj med forbedrede analyseværktøjer, nøgletalsanalyser og beregningsmålere. Det er mere enkelt at opsamle data til blandt andet grønne regnskaber, vide hvor man skal sætte ind nu og her, og indbygge de værdier og tags, som er gældende for jer.  Det gør, at I sparer ressourcer og tid, som kan bruges mere målrettet til at sikre bedre energibesparelser.

Læs mere om features i MinEnergi2 her

Energistyring med på farten

MinEnergi2 er tilgængelig på alle digitale platforme. På den måde har I altid MinEnergi med i lommen, når man ikke er ved computeren. Det giver fleksibilitet, som letter arbejdsgangene i hverdagen.

Kun med valide data kan man opnå de bedste besparelser

Udgangspunktet for at opnå de bedste energibesparelser, er et reelt billede af energiforbruget. Ellers kan det være svært at sætte ind de rigtige steder.

I har derfor mulighed for at få valideret de indkomne data, når I har konverteret til MinEnergi2. I vores vurdering af udviklingen og tendenser, og vores energicontrollere gennemgår forbruget og sikrer, at det er opdateret og tilpasset. På den måde er I bedst klædt på til at bruge MinEnergi2 til at skabe overblik og finde besparelser.

Her kan du se, hvordan du skifter fra MinEnergi1 til MinEnergi2

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.