Styring

Med Aktiv Styring kan I tænde og slukke for forbruget, som det passer jer i den første version af MinEnergi.

Aktiv Styring er en udvidelse af den almindelige styring af energien, og den energiansvarlige har mulighed for at styre energien i en til flere bygninger. Den aktive funktionalitet betyder, at man kan tænde, slukke og regulere energianlægget fra lænestolen. Anlæg, der styres gennem Aktiv Styring, kan være centralvarmepumpe, brugsvandscirkulation, belysning, ventilation, køling, vandstop med ventilstyring m.m.

Aktiv Styring giver endnu større besparelser. Vi har eksempler på kunder, der har opnået besparelser på over 45 procent, men typisk forventes der en besparelse på mellem 25 og 30 procent. Uanset hvilken form for styring af energien I vælger, skal man dog løbende være opmærksom på sin energi.

Tre gode grunde til Aktiv Styring:

  • Brugervenlig løsning
  • Besparelser på 25-30 procent
  • Kort tilbagebetalingstid på maks. 5 år – ofte er investeringen tjent hjem på 2-3 år. 

Læs mere om mulighederne i forhold til Aktiv Styring

Adresse


EnergiData A/S
Centervej 5
DK - 4600 Køge
CVR: 26737931

Følg os på:

Nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt attraktive kampagner og tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.