Aktiv Styring giver endnu større besparelser

Med Aktiv Styring kan I tænde og slukke for forbruget, som det passer jer i MinEnergi.

Aktiv Styring er en udvidelse af den almindelige styring af energien, og den energiansvarlige har mulighed for at styre energien i en til flere bygninger.

Den aktive funktionalitet betyder, at man kan tænde, slukke og regulere energianlægget fra lænestolen. Anlæg, der styres gennem Aktiv Styring, kan være centralvarmepumpe, brugsvandscirkulation, belysning, ventilation, køling, vandstop med ventilstyring m.m.

Aktiv Styring giver endnu større besparelser. Vi har eksempler på kunder, der har opnået besparelser helt op til 45 procent. Uanset hvilken form for styring af energien I vælger, skal man dog løbende være opmærksom på sin energi.

Tre gode grunde til Aktiv Styring:

  • Du får klar bevidsthed om dine bygningers drifts- og tomgangsperiode, så du lynhurtigt kan spotte et usædvanligt forbrug
  • Du sikrer dig, at alle anlæg er slukket, når der er behov for det
  • Du skal ikke bruge tid på manuelt at tænde og slukke dine anlæg i hverdagen

Læs mere om mulighederne i forhold til Aktiv Styring

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.