Hvem har størst nytte af Aktiv Styring?

Specielt bygninger op til 1.000-1.500 m2, som kun benyttes i normal arbejdstid, vil kunne opnå ekstra store besparelser med Aktiv Styring.

Alle landets kommuner har generelt mange bygninger i den størrelse, hvor investering i CTS-anlæg er urentabel. Typisk vil det i en kommune være meget relevant at etablere AKTIV energistyring i ca. 80-85 procent af bygningerne. I de allerstørste bygninger kan det omvendt være rentabelt at etablere CTS-anlæg.

Idéen med Aktiv Styring er udsprunget af CTS-anlæggets funktionalitet. Dog er der med redskabet taget udgangspunkt i brugervenlighed og afsæt i en effektiv styring. Det suppleres med software til Aktiv Styring af de tekniske anlæg via en enkel brugergrænseflade med nyudviklede overbliksværktøjer. Det giver størst mulig energibesparelse og naturligvis komfort.

Alle gamle kontakture - såvel mekaniske som elektroniske - erstattes af Aktiv energistyring. Igennem vores energigennemgange af utallige bygninger, har vi kunnet konstatere, at der sjældent er styr på, hvordan anlæggene kører i de mindre ejendomme.

Systemet gør det let at sikre, at der aldrig er anlæg, der kører, når der ikke er behov for det. Det giver samtidig det tekniske personale et lynhurtigt overblik over, hvor man evt. skal foretage et besøg for at få instrueret det ikke-tekniske personale. Vores Aktiv Styring er kendetegnet ved sin brugervenlighed, så det også giver mulighed for ikke-tekniske kolleger at styre energiforbruget.

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.