Vandspildsdetektering

Vandspild kan være svært at detektere i praksis. Ofte vil vandspildet være bekendt, men når vi spørger ind til årsagen, er den ofte svær at finde. Kunderne har ofte brugt store ressourcer i forsøget på at finde og stoppe spildet, men ofte uden nogen stor succes.  

EnergiData har derfor udviklet et vandspildssystem i MinEnergi, hvor fjernaflæste målinger kan detektere vandspild. Der kan opsættes mange målepunkter, som gør det muligt at detektere fejl og vandspild helt ud på et enkelt toilet.

Hvordan virker vandspildsdetektering i praksis?

EnergiData placerer en temperaturføler udenpå de udvalgte vandrør. Der defineres en tomgangsperiode for bygningen i MinEnergi, og er der en unormal kold temperatur på en føler i tomgangsperioden, så viser MinEnergi en alarm.

Således skal rørene ikke brydes, og det sparer jer for dyre etableringsudgifter og gener ved etablering grundet lukning for vandforsyningen. I det omfang det er muligt anvendes trådløs teknologi og jeres eksisterende fjernaflæsningsystem til MinEnergi. Det simplificerer etableringen og sparer jer for dyre omkostninger.

Fordele ved hurtig og præcis afsløring af vandspild i MinEnergi

  • Der spares dyre etableringsudgifter til vandmålere
  • Ingen risiko for galvanisk tæring, idet rørene ikke skal brydes
  • Ingen modstand i rørsystemet
  • Personalet skal ikke bruge ressourcer på frustrerende eftersøgninger
  • Ingen gener for brugerne ved afspærring af vandforsyningen
  • Ingen modstand i rørsystemet
  • Intet dyrt vedligehold af vandmålere
  • Billig installation og drift muliggør mange punkter og en stor præcisionBrug af trådløs teknologi for minimering af installationsudgifter

Adresse


EnergiData A/S
Centervej 5
DK - 4600 Køge
CVR: 26737931

Følg os på:

Nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt attraktive kampagner og tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.