Ny og nemmere version af alarmer i MinEnergi 2.0

Du har måske allerede opdaget det? Vi har opdateret vores alarm-funktion i MinEnergi 2.0 med flere detaljer, som giver mulighed for at målrette indsatsen bedre og udnytte tiden mere effektivt.

Alarmer er din sikkerhed for at opdage et unødvendigt forbrug i tide. Jo flere oversigtsværktøjer du har til rådighed, jo nemmere kan du se, hvor behovet er størst.

I vores seneste version af alarmer får du bedre overblik, hurtigere navigation og en mere deltaljeret visning.

Flere deltaljer skaber overblik

En vigtig tilføjelse i den nye version er skærmbilledet under ”Alarmer”. Du kan nu se op til 20 alarmer i stedet for tre som tidligere. Vi har tilføjet flere informationer til den enkelte alarm, så du kan sortere efter flere parametre. Det kan fx være dato, energiform eller ejendom.

En anden væsentlig tilføjelse er filtrering af kvitterede og ukvitterede alarmer. Med en liste over de ukvitterede alarmer kan du hurtigt se, hvor du bør sætte ind næste gang, ligesom du kan kvittere flere alarmer på én gang.

Alarmer integreret med Call To Action

I den nye version kan du se, om den enkelte alarm er inkluderet i Call To Action. I alarmoversigten kan du ydermere se forbrugsafvigelsen, og hvilken meromkostning det har medført til dags dato.

Har du spørgsmål eller problemer med at oprette en alarm? Kontakt os på +45 4614 1460 eller info@energidata.dk

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.