Nyt værktøj i MinEnergi2 giver hurtigt overblik til besparelser

Det nye værktøj ”CallToAction” i MinEnergi2 samler de alarmer, der har været på jeres forbrug i samtlige bygninger og viser, hvad omkostningen har været indtil nu, og hvad den bliver, hvis forbruget fortsætter uændret. Dermed får I et hurtigt overblik over potentielle energibesparelser

Du har sikkert allerede bemærket ændringen på dit dashboard – og du har nu endnu et værktøj, der kan hjælpe til at nedbringe jeres energiforbrug. Funktionen ”CallToAction” giver jer overblik over bygningerne med et større forbrug. Kort sagt genererer funktionen en samlet liste over de alarmer, der har været. På den måde kan man nemt sammenligne bygningernes merforbrug og sætte ind i forhold til et muligt spild på el, vand eller varme.

Hvis du lader det stå til

"CallToAction" viser ikke kun merforbruget - det viser også, hvad det vil koste jer i kroner og øre, hvis I ikke reagerer. Listen er sorteret efter den dyreste bygning og viser, hvad det reelle merforbrug har kostet frem til dags dato, samt en kalkuleret fremskrivning af omkostningen pr. år. Derudover viser listen også en trend-pil, som peger op eller ned, samt en trend-graf, der viser den seneste uges udvikling. Med analysemodellen, der er lagt ind, får I derfor bedre mulighed for at dykke dybere ned i data og finde besparelser.

Vil du vide mere om "CallToAction"? Kontakt vores Salgs- og Marketingchef Thomas Frennesen på +45 23275409

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.