Skræddersyede energistyringskurser

EnergiDatas energirådgivere afholder kurser, som et tilpasset vores kunder. Kurserne tilrettelægges i tæt samarbejde med jeres virksomhed og vil også finde sted hos jer. 

Typisk vil kurset bestå af en gennemgang af teori og eksempler fra MinEnergi, som bagefter bliver overført til praksis på jeres anlæg og bygninger. Vi gennemgår i fællesskab jeres energianlæg med henblik på energibesparende foranstaltninger på kort og lang sigt.

Vores erfaring viser, at tilstrækkelig og opdateret viden om driften og tekniske anlæg hos personalet er forudsætningen for, at vores kunder får fuldt udbytte af deres indsats for at opnå energibesparelser. Selv det bedste energistyringssystem er afhængig af medarbejdere, som har den fornødne og ajourførte viden.

Målgruppe

Teknisk og/eller drifts- og energiansvarlig personale, som har behov for at vide mere om anvendelsen og mulighederne med MinEnergi i forhold til jeres bygninger og energiforbrug.

Indholdet kan være

  • Varmeproduktion
  • Varmefordeling
  • Varmeafgivelse
  • Ventilation
  • Køling
  • Energiforbrug
  • Energibesparelser
  • Belysning

Tilmelding og pris

Skriv en mail til: info@energidata.dk eller ring på tlf.: +45 46141460, for at høre om de specifikke muligheder og hvordan vi tilpasser et kursus til jeres virksomhed bedst muligt.

Prisen fastlægges på baggrund af kursets omfang og indhold.

Læs mere om betingelserne her

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.