Kundeorienteret energirådgivning

EnergiDatas professionelle rådgivere og konsulenter har stor erfaring med komplekse ejendomssammensætninger. Vores mange år i energibranchen betyder, at vi kan bistå som sparringspartner uanset ejendommens og anlæggenes alder. Vi rådgiver både i store projekter og i forhold til mindre optimeringsopgaver.

For EnergiData er det afgørende, at vores kunder er i centrum, og det er vigtigt for os at opbygge et loyalt og tillidsfuldt kundeforhold. Vores energirådgivning tager derfor altid udgangspunkt i jeres driftsmønster og behov.

Som eksisterende kunde kan data fra MinEnergi være omdrejningspunktet for at kunne rådgive om de bedste muligheder og løsninger. Det kan være med til at nedbringe energiforbruget og opnå besparelser til gavn for økonomi og miljø.

Som ny kunde danner vores rådgivere, i samspil med jer, et overblik over ejendommene og driften. På den måde kan man sætte ind, hvor de største besparelser er.

Vores rådgivere arbejder med udgangspunkt i jeres nuværende anlæg og energikilder. På den måde optimerer vi på de eksisterende ressourcer, og I kan minimere investeringer i nye anlæg og tiltag.

Besparelser på energiforbruget kommer ikke af sig selv

En forudsætning for at kunne opnå de bedste besparelser er at være bevidst om årsagen til energiforbruget. Det kræver, at man aktivt bruger MinEnergi, så det udnyttes på den bedst mulige måde. Selv det bedste energistyringsværktøj bliver først værdifuldt, når personalet er bevidste om mulighederne og kan anvende dem i hverdagen. 

For at kunne rådgive og vejlede jeres virksomhed bedst muligt om energiforbrug- og styring, er det en forudsætning at indgå i et tæt samarbejde. På den måde kan begge parter igangsætte de nødvendige tiltag, som skaber besparelser på energiforbruget på kort og langt sigt.

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.