FullService

Med Fullservice varetages hele energistyringsfunktionen af EnergiData i MinEnergi. Den lokale energiansvarlig skal kun foretage aflæsning og indrapportering de steder, hvor der ikke allerede er etableret fjernaflæsning.

For at opnå overblik og den bedste styring af jeres energiforbrug, tilknytter vi en energi controller til jeres virksomhed. Energi controlleren gennemgår jeres energiforbrug på baggrund af de indkomne data i MinEnergi, og bidrager med analyser, rapporter og kvalitetssikrer dataene via validering. Sådan yder vi kvalificeret sparring til at styre og optimere jeres energiforbrug. 

Med Fullservice får I:

  • Validering og kvalitetssikring af indkomne data i MinEnergi
  • Aktiv handling og analyser på budgetafvigelser, hvilket sikrer mod et merforbrug
  • Kontrol af fejl og mangler på målere og aflæsninger
  • Kontrol af forbruget på måned- og årsbasis 
  • Alarmopsætning tilpasset kundens behov
  • Tilknyttet en energi controller, som giver telefonisk og skriftlig support. Der udarbejdes og gennemgås løbende digital logbog og rapporter i MinEnergi

FullService frigiver ressourcer til andre opgaver nu og i fremtiden for jeres personale. Vi er jeres faste sparringspartner til at opnå maksimal værdi af energistyringssystemet.

Læs mere om FullService her - så er I sikret et system, som altid er opdateret!

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.