Det siger vores kunder om MinEnergi2

I starten af juni inviterede vi vores kunder på en guidet tur i MinEnergi2 på vores kontor i Køge. Vores energirådgivere gav et indblik i den nyeste generation inden for fremtidens internetbaserede energistyring, og vi spurgte efterfølgende deltagerne, hvilke fordele de oplever ved MinEnergi2.

Der er mange fordele ved at skifte fra MinEnergi1 til MinEnergi2, og mange af vores kunder har allerede taget springet. Her er 3 gode bud på, hvorfor din virksomhed skal bruge MinEnergi2:

  1. Brugerfladen er utrolig intuitiv at bruge og overskuelig at navigere rundt i
  2. Muligheden for CO2-fodaftryk letter processen med grønne regnskaber og energisyn betragteligt
  3. Tilgængeligheden på alle digitale platforme gør, at MinEnergi altid er med på farten – også når man står foran varme- og ventilationssystemerne og skal danne sig et overblik over data

Tak for en spændende eftermiddag, hvor vi havde en god dialog om internetbaseret energistyring og blev klogere på jeres behov og ønsker.

Reserver en plads til næste seminar om MinEnergi2

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om mulighederne for MinEnergi2 for din virksomhed? Vi inviterer vores kunder til endnu et seminar i MinEnergi2 på Comwell i Middelfart torsdag d. 31. august, og du kan reservere en plads til dig og din kollega allerede nu.

Skriv en mail til amhj@energidata.dk, hvor du skriver navn, virksomhed og telefonnummer, så er du sikret en plads til næste seminar.

Du kan også kontakte vores salgsafdeling med det samme, hvis du har spørgsmål til MinEnergi2 og mulighederne for din virksomhed.

 

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.