Velkommen til team Coop

Vi har sat holdet, som skal varetage opgaverne, der følger med den store ordre fra Coop. Ordren indebærer energistyring af 1.200 Coop-butikker, hvor teamet skal overvåge data og alarmer, der kommer ind fra 25.000 målerpunkter på el, vand og varme.

Målet er, at Coop skal spare energi for 24 mio. danske kroner inden 2020. Det nye team skal derfor ikke kun overvåge energiforbruget, men også analysere data og rådgive omkring, hvor der er energibesparelser at hente.

Det er ikke kun fra vores kontor i Køge, at vi skal varetage opgaverne. Vi har ansat to EMS teknikkere, som skal installere hardware i Coop-butikkerne og assistere ved øvrige serviceopgaver.

Vores nye kollegaer i EnergiData er:

- Brian Meisner Hansen – Teamleder
- Martin Grønbæk Pedersen – Energikonsulent
- Frank Andersen – Energi controller
- Christian Rasmussen – Energi controller
- Bobi Pesik Mikkelsen – EMS teknikker
- Claus Christiansen – EMS teknikker

Med holdet på plads, er vi for alvor klar til at begynde arbejdet, hvor det forventes at installationen er fuldt indkørt og i drift fra udgangen af 2018.

Vi byder velkommen til vores nye kollegaer i EnergiData.

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.