Velkommen tilbage til Søren

Søren er tilbage i vores Salgs- og marketingafdeling efter 2 år som Energiingeniør hos DEAS A/S. Han har solid erfaring med både drift og energirådgivning samt brugen af energistyrings- og CTS-systemer. Søren er igen en fast del af EnergiData og OK, hvor hans erfaring fra begge sider af skrivebordet skal være med til at fremme MinEnergi2

Søren har arbejdet med energioptimering i mere end 15 år. Først med fokus på driften hos LSG Sky Chefs Danmark, og senere som rådgiver primært indenfor boligadministration, offentlige bygninger og erhverv.

”Jeg har været hele vejen rundt om arbejdet med energieffektive bygninger. Jeg forstår det tekniske aspekt i forhold til driften, men har også arbejdet aktivt med energistyringssystemer og rådgivning samt adfærdsprojekter set i forhold til energibesparelser. Jeg kan se det fra begge sider, og det giver nogle klare fordele i forhold til den totale forståelse for energistyring,” siger Søren.

Skal være med til at bidrage til udviklingen i EnergiData

Der har været travlhed på kontoret de sidste 2 år i EnergiData. I april indgik vi et samarbejde med Coop, og MinEnergi2 er blevet et aktivt værktøj til at optimere på energien for nye og eksisterende kunder. Den retning ser Søren frem til at blive en del af igen.

”Udviklingen i de knap to år jeg har været væk fra EnergiData har været positiv. Jeg har fulgt med fra sidelinjen, og kan se mig selv bidrage til den kurs der er lagt. Kunderne har taget MinEnergi2 til sig, og jeg glæder mig til at arbejde videre med den proces”.

Find Søren på LinkedIn eller kontakt ham på +45 24 91 26 59 eller sjuh@energidata.dk

Adresser


Hovedkontor:
Centervej 5
DK - 4600 Køge

Regionskontor:
Åhave Parkvej 11
DK - 8260 Viby J

CVR: 26737931

Få vores nyhedsbrev

Vi udsender vores nyhedsbrev én gang om måneden, hvor du blandt andet kan få artikler om vores kunder, produkter og services samt tips til et lavere og grønnere energiforbrug.

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Følg os på:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.