• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

ADMINISTRATION OG INDUSTRI


Boligselskaber og erhvervsejendomme er to store grupper, som har nedsat det daglige energiforbrug med hjælp fra MinEnergi 2.0.

Sammen med en række andre virksomheder indenfor erhverv og industri har de en sammensat bygningsmasse med administrative lokaler, værksteder, produktionshaller og måske køle-/fryserum.

Bygningerne er i mange tilfælde opført med års mellemrum og er derfor af forskellig standard. Med EnergiDatas løsning får man et samlet overblik over de enkelte bygningers energiforbrug, og hvor det er hensigtsmæssigt at skrue ned. Det er en fordel at få besøg af en energikonsulent, som kan se nærmere på lige netop jeres bygninger, og hvor der ligger energibesparelser og venter.

Brugervenlighed i top

Digital energistyring med MinEnergi er med sin brugervenlige grænseflade og omfattende overbliksværktøjer den energiansvarliges vigtigste redskab og giver overblik over energiforbruget i samtlige ejendomme.

Digital energistyring med MinEnergi 2.0 betyder også, at medarbejderressourcer frigøres til andre opgaver.

Fordele med MinEnergi 2.0 for erhvervsejendomme

  • Den aktive styring har vist sig utrolig effektiv til at opnå store energibesparelser med meget kort tilbagebetalingstid
  • MinEnergi 2.0 tilpasses de enkelte ejendomme – store som små
  • Ved fjernaflæsning indberettes al forbrug automatisk til MinEnergi 2.0 – det betyder fuldt overblik for den energiansvarlige
  • Mulighed for umiddelbar benchmarking – sammenligning af ejendomme op imod relevante tilsvarende
  • Udtræk af data til grønne regnskaber
  • Frigørelse af arbejdskraft ved outsourcing af energistyringen til MinEnergi 2.0
  • Stærke energibudskaber sikrer ejendommen en grønnere profil – sammensat i lettilgængelig form til brug i jeres markedsføring
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.