• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

AKTIV STYRING


Større besparelser med Aktiv Styring

Aktiv Styring er en udvidelse af den almindelige styring af energien, og den energiansvarlige har mulighed for at styre energien i en til flere bygninger.

I kan tænde og slukke for forbruget, som det passer jer i MinEnergi 2.0.

Den aktive funktionalitet betyder, at man kan tænde, slukke og regulere energianlægget fra kontorstolen. Anlæg, der styres gennem Aktiv Styring, kan være centralvarmepumpe, brugsvandscirkulation, belysning, ventilation, køling, vandstop med ventilstyring m.m.

Aktiv Styring giver endnu større besparelser, men uanset hvilken form for styring af energien I vælger, skal I dog løbende være opmærksom på jeres energi.

Tre gode grunde til at benytte udvidet
energistyring

  • Du får klar bevidsthed om dine bygningers drifts- og tomgangsperiode, så du lynhurtigt kan spotte et usædvanligt forbrug
  • Du sikrer dig, at alle anlæg er slukket, når der er behov for det
  • Du skal ikke bruge tid på manuelt at tænde og slukke dine anlæg i hverdagen
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.