BESTSELLER udvider samarbejdet med EnergiData

Modekoncernen har underskrevet en global koncernaftale, og fundamentet for at flere ejendomme og butikker bliver en del af samarbejdet er nu på plads. Det første skridt for BESTSELLER er at ensrette indsatsen med energioptimeringer i MinEnergi 2.0 på tværs af landegrænser.

BESTSELLER har underskrevet en global koncernaftale, som omfatter alle brands samt datterselskaber, hvor BESTSELLER har en ejerandel på mere end 50 procent. Med aftalen slår BESTSELLER fast, at de ønsker EnergiData som leverandør af energistyring i deres ejendomme.

”Vi har haft et ønske om et bedre og mere overskueligt overblik på vores el-forbrug. Den opgave har vi tillid til, at vi kan løse i samarbejde med EnergiData,” siger Kim Sindt, der er Head of Services & Facilities hos BESTSELLER.

Klare rammer for samarbejdet

Med den nye aftale følger en konvertering af BESTSELLERs data fra MinEnergi 1.0 til MinEnergi 2.0, så alle aktiviteter forbundet med energistyring fremover bliver samlet i et system. Det giver de bedste forudsætninger for at energioptimere BESTSELLERS ejendomme samt skabe en samlet energi- og miljørapportering for hele koncernen på tværs af landegrænser.

Koncernaftalen betyder også, at de ejendomme, som bliver omfattet af aftalen, får installeret Aktiv Styring og alle målerne bliver fjernaflæste. EnergiDatas controllere vil også følge energiforbruget tæt i de bygninger, som bliver en del af vores FullService koncept.

En styrket indsats på detailområdet

Med 2700 butikker og en lang række kontorer og lagre i 38 lande, er BESTSELLER en stor og anerkendt virksomhed.

EnergiData befinder sig allerede godt i detailbranchen med store kunder som Coop, Elgiganten og jem&fix. Vores erfaring og gode resultater fra branchen skal nu overføres til BESTSELLER, hvor vi allerede oplever gode resultater fra flere butikker i Tyskland.

Af |5.november2019|Nyhedsbreve|

About the Author: