BESTSELLER udvider samarbejdet med EnergiData


Modekoncernen har underskrevet en global koncernaftale, og fundamentet for at flere ejendomme og butikker bliver en del af samarbejdet er nu på plads. Det første skridt for BESTSELLER er at ensrette indsatsen med energioptimeringer i MinEnergi 2.0 på tværs af landegrænser.

BESTSELLER har underskrevet en global koncernaftale, som omfatter alle brands samt datterselskaber, hvor BESTSELLER har en ejerandel på mere end 50 procent. Med aftalen slår BESTSELLER fast, at de ønsker EnergiData som leverandør af energistyring i deres ejendomme.

”Vi har haft et ønske om et bedre og mere overskueligt overblik på vores el-forbrug. Den opgave har vi tillid til, at vi kan løse i samarbejde med EnergiData,” siger Kim Sindt, der er Head of Services & Facilities hos BESTSELLER.

Klare rammer for samarbejdet

Med den nye aftale følger en konvertering af BESTSELLERs data fra MinEnergi 1.0 til MinEnergi 2.0, så alle aktiviteter forbundet med energistyring fremover bliver samlet i et system. Det giver de bedste forudsætninger for at energioptimere BESTSELLERS ejendomme samt skabe en samlet energi- og miljørapportering for hele koncernen på tværs af landegrænser.

Koncernaftalen betyder også, at de ejendomme, som bliver omfattet af aftalen, får installeret Aktiv Styring og alle målerne bliver fjernaflæste. EnergiDatas controllere vil også følge energiforbruget tæt i de bygninger, som bliver en del af vores FullService koncept.

En styrket indsats på detailområdet

Med 2700 butikker og en lang række kontorer og lagre i 38 lande, er BESTSELLER en stor og anerkendt virksomhed.

EnergiData befinder sig allerede godt i detailbranchen med store kunder som Coop, Elgiganten og jem&fix. Vores erfaring og gode resultater fra branchen skal nu overføres til BESTSELLER, hvor vi allerede oplever gode resultater fra flere butikker i Tyskland.

  • EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa
  • Ny aftale med Grundfos sætter miljøet først 
  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
  • FullService: Et servicekoncept, der giver pengene 2 gange igen
  • Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.