• ENERGIDATA
  VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

BOOK EN DEMO AF MINENERGI 2.0 I DAG


Det er let at booke en gratis demonstration af vores digitale energiovervågningsværktøj MinEnergi 2.0.

Du skal blot udfylde formularen til højre, og så kontakter vi dig for at aftale en tid, hvor vi kan mødes hos jer eller på Teams.

Du skal blot afsætte 45 minutter, så vi kan vise dig, hvordan du kan skabe overblik over dine bygningers energiforbrug.  På den måde kan du opnå energibesparelser på bundlinjen og bidrage positivt til den grønne omstilling med et mindre CO2-aftryk.

Læs mere om MinEnergi 2.0 her

Book gratis demo her

  Ja tak, jeg vil gerne booke en gratis demonstration af MinEnergi 2.0
  * OBS! Ovenstående felter er påkrævet

  Læs vores persondatapolitik her

  Information om

  MINENERGI 2.0


  MinEnergi 2.0 er Danmarks første digitale energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

  MinEnergi 2.0 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

  MinEnergi 2.0 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energistyringsværktøj gøre en forskel.

  En del af OK

  EnergiData er ejet af energiselskabet OK, og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

  Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus

  Energidata A/S

  Hovedkontor

  Centervej 5
  4600 Køge

  Regionskontor

  Åhave Parkvej 11
  8260 Viby J.

  Telefon: +45 46 14 14 60
  Email: info@energidata.dk
  CVR nr. 26737931

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

  NYHEDSBREV:

  Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.