Brug alarmstatistikken til at sammensætte dine alarmer optimalt

EnergiData har udviklet et nyt statistikmodul til alarmer i MinEnergi 2.0. Du kan se, hvor mange alarmopsætninger, du har, men også hvor mange alarmer, der er blevet udløst i en given periode.

Det nye statistikmodul er et godt redskab til at sammensætte alarmer optimalt for lige netop dine bygninger og målere. Når du ved, hvor mange alarmer, du har, og hvor mange, der er udløst, kan du vurdere, om du bør oprette eller måske deaktivere nogle alarmer.

EnergiData anbefaler som tommelfingerregel altid at oprette en timealarm på de vandmålere, hvor det er muligt. Så får du besked, hvis du er en af de mange tusinde, der hvert år bliver ramt af en vandskade, som fx skyldes skjulte rør. Med en timealarm kan du også fange vandspild i form af løbende toiletter eller tændte vandhaner.

Sammensæt dine alarmer optimalt

Det kan være en svær disciplin at opsætte alarmer. Du skal tage hensyn til antal og målere, typer og grænseværdier. En alarm giver først værdi, når du har tid til at behandle den – så det betaler sig at finde den rette balance.

Hvis tiden er knap i hverdagen, giver det for mange kun værdi at opsætte alarmer, som kan føre til store besparelser, eller mindske store skader. Det er en vandalarm et godt eksempel på.

Kontakt EnergiData på + 45 4614 1460, så vi kan hjælpe dig med at opsætte dine alarmer optimalt

Af |5.december2019|Nyhedsbreve|

About the Author: