Coronavirus: Sådan kommer du i kontakt med EnergiData

Til vores kunder og samarbejdspartnere vedr. den nuværende situation med coronaepidemi i Danmark:

EnergiData ønsker at bidrage til bekæmpelsen af coronavirus (COVID-19) og at forhindre udbredelse af virussen. EnergiData har derfor i hele virksomheden indført en midlertidig coronatilstand til d. 27. marts 2020, der har til formål at begrænse den fysiske kontakt mellem medarbejderne mest muligt. Dette er helt i tråd med regeringens udmelding, som vi tager meget alvorligt.

EnergiData har indført hjemmearbejdsplads for langt den største del af vores medarbejdere for at minimere risikospredning. Samtidig ser vi det som en del af vores samfundsansvar at køre forretningen videre og servicere vores kunder, så den sundhedskrise vi p.t oplever ikke også udvikler sig til en økonomisk krise.

EnergiData har til hensigt at arbejde videre som normalt under coronakrisen, og du kan stadig kontakte os via vores sædvanlige kanaler:

Mail: info@energidata.dk
Telefon: +45 46 14 14 60

Alle medarbejdernes telefoner bliver omstillet til en mobil hjemmearbejdsplads. Vi beklager, hvis du oplever længere svartider eller dårlig forbindelse. Skulle du opleve problemer med at komme i kontakt med os, kan du skrive direkte til den enkelte medarbejder. Kontaktinfo finder du her

EnergiData ser frem til, at virussen forhåbentlig snart er håndteret, så vi sammen kan fortsætte med at bekæmpe klimakrisen ved at reducere energispild i vores ejendomme. Indtil da forsikrer vi jer, at EnergiData gør alt for at servicere vores kunder og opretholde vores aktivitetsniveau, mens vi passer på hinanden.

About the Author: