Coronavirus: Sådan kommer du i kontakt med EnergiData


Til vores kunder og samarbejdspartnere vedr. den nuværende situation med coronaepidemi i Danmark:

EnergiData ønsker at bidrage til bekæmpelsen af coronavirus (COVID-19) og at forhindre udbredelse af virussen. EnergiData har derfor i hele virksomheden indført en midlertidig coronatilstand til d. 27. marts 2020, der har til formål at begrænse den fysiske kontakt mellem medarbejderne mest muligt. Dette er helt i tråd med regeringens udmelding, som vi tager meget alvorligt.

EnergiData har indført hjemmearbejdsplads for langt den største del af vores medarbejdere for at minimere risikospredning. Samtidig ser vi det som en del af vores samfundsansvar at køre forretningen videre og servicere vores kunder, så den sundhedskrise vi p.t oplever ikke også udvikler sig til en økonomisk krise.

EnergiData har til hensigt at arbejde videre som normalt under coronakrisen, og du kan stadig kontakte os via vores sædvanlige kanaler:

Mail: info@energidata.dk
Telefon: +45 46 14 14 60

Alle medarbejdernes telefoner bliver omstillet til en mobil hjemmearbejdsplads. Vi beklager, hvis du oplever længere svartider eller dårlig forbindelse. Skulle du opleve problemer med at komme i kontakt med os, kan du skrive direkte til den enkelte medarbejder. Kontaktinfo finder du her

EnergiData ser frem til, at virussen forhåbentlig snart er håndteret, så vi sammen kan fortsætte med at bekæmpe klimakrisen ved at reducere energispild i vores ejendomme. Indtil da forsikrer vi jer, at EnergiData gør alt for at servicere vores kunder og opretholde vores aktivitetsniveau, mens vi passer på hinanden.

  • EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa
  • Ny aftale med Grundfos sætter miljøet først 
  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
  • FullService: Et servicekoncept, der giver pengene 2 gange igen
  • Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.