• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

DETAILBRANCHEN


Shoppingcentre, butikskæder og enkelte butikker kan få overblik over deres energiforbrug og opnå markante besparelser med MinEnergi 2.0.

Værktøjet sikrer, at man sparer på energien og samtidig får en grønnere profil.

Internetbaseret energistyring med MinEnergi 2.0 benyttes i dag af en lang række kædeforretninger og butikscentre landet over, som har opnået store besparelser.

MinEnergi 2.0 giver besparelser

Med aktiv energistyring lukkes der op for yderligere muligheder for aktivt at styre energiforbruget.

Digital energistyring med MinEnergi 2.0 betyder, at forretningens medarbejdere kan koncentrere sig om andre opgaver. Energistyringen foretages så automatisk som muligt og med opdateret overblik for den energiansvarlige.

Fordele med MinEnergi 2.0 i detailbranchen

  • Den aktive styring er utrolig effektiv til at opnå store energibesparelser med meget kort tilbagebetalingstid
  • Tilpasning til de enkelte forretninger – store som små
  • Automatisk indberetning af forbruget – giver fuldt overblik for den energiansvarlige
  • Mulighed for benchmarking – sammenligning af forretninger og afdelinger
  • Frigørelse af arbejdskraft ved outsourcing af energistyringen til MinEnergi 2.0
  • En grønnere profil med stærke energibudskaber
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.