EnergiData kåret til eliteleverandør for tredje år i træk


EnergiData er blandt de største leverandører til den offentlige sektor i 2020. Kåringen viser, at MinEnergi 2.0 er attraktivt for kunderne, når de skal overvåge energiforbruget og følge CO2-udledningen fra deres bygninger.

Den genvundne hæder som eliteleverandør betyder, at EnergiData er blandt de 1 procent største leverandører til den offentlige sektor målt på kroner og øre i 2020. Vi har formået at fastholde og udvikle vores position i en sektor, hvor bygningerne er forskellige og driften kan være kompleks – dertil kommer, at sektoren skal leve op til flere krav om blandt andet bæredygtighed.

“Kommuner, regioner, statslige uddannelsesinstitutioner har været kunder hos EnergiData i mange år, og det skyldes ikke mindst, at vi har formået at tilpasse os de til tider komplekse behov, kunderne i sektoren har. Det er vores miljøregnskab, hvor emissionsdata kan downloades med kun ét klik, et rigtig godt eksempel på, for det gør processen let og hurtig, når de grønne regnskaber skal udarbejdes årligt”, siger Tommas Lærkegaard-Jensen, der er salgs- og projektdirektør hos EnergiData.

Kendskab til kunderne

Kåringen som eliteleverandør skal ses som et udtryk for, at EnergiData tilbyder produkter og services, der passer godt til de offentlige kunders behov. Her spiller det ind, at man som leverandør til den offentlige sektor skal kende til de særlige spilleregler, som sektoren er underlagt i fx forbindelse med udbud.

“Vi har en lang historik med udbud og kunder i den offentlige sektor, og det kendskab kommer kunderne til gode. Vi kender til de typiske udfordringer og har løsningerne og erfaringen, så samarbejdet giver mest mulig værdi for kunderne”, slutter Tommas Lærkegaard-Jensen.

I løbet af de seneste år er blandt andet Assens Kommune, Furesø Kommune og Køge Kommune blevet kunder i MinEnergi 2.0, som blandt andre også tæller Lejre Kommune og Københavns Universitet.

Fakta:

Det er Mercell Udbudsportal, det tidligere Udbudsvagten, der står bag kåringen. De har netop offentliggjort deres rangliste, der viser pengestrømmen mellem det offentlige og private. Ranglisten er en oversigt over danske virksomheders samlede fakturasum til den offentlige sektor i 2020 – og her hører EnergiData til i den øverste top. Konkret betyder det, at vi er blandt de 3000 største leverandører til den offentlige sektor i Danmark.

Du kan læse mere om vores produkter og services til den offentlige sektor lige her

  • EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa
  • Ny aftale med Grundfos sætter miljøet først 
  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
  • FullService: Et servicekoncept, der giver pengene 2 gange igen
  • Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.