EnergiData understøtter Coop med at få styr på energien

Alle Coops butikker har opnået den internationale energicertificering ISO 50001, og EnergiData har andel i det flotte resultat.

Danmarks største energicertificering er et klart bevis på, at Coop lever op til strenge energikrav og er i konstant udvikling på energifronten.

Coop har siden 2016 sparet 11 procent på sit samlede energiforbrug, og målet er at spare 20 procent inden udgangen af 2020. EnergiData har været med i projektet fra starten, og vores rolle udspiller sig primært på to områder.

Solid sparring og overvågning

EnergiData har været en stærk samarbejdspartner i forbindelse med ISO 50001 energiledelse certificeringen i alle Coops butikker. Vores daglige indsats har bidraget til, at Coop er godt på vej til at spare, hvad der svarer til elforbruget i 25.000 husstande.

Vores Coop team overvåger dagligt energiforbruget i indtil videre 500 butikker. Butikkerne har foreløbigt fået implementeret energimålere på alt relevant forbrug, så vi er med til at sikre energibesparelser på el, vand og varme.

UG med kryds og slange

”For EnergiData har projektet været kendetegnet ved den super gode dialog med Coop, som nu kan høste frugterne af en flot indsats,” siger Brian Meisner, der er service- og projektchef ved EnergiData, og fortsætter:

”Vi er som vigtig aktør og samarbejdspartner flere gange blevet auditeret til et UG resultat af Coop.”

EnergiData ser frem til at flere butikker får installeret energimålere, så vi kan overvåge forbruget og sikre, at Coop fortsat udvikler sig på energiområdet.

Af |31.januar2019|Nyhedsbreve|

About the Author: