EnergiData vil være med til at uddanne fremtidens arbejdskraft

Studerende fra videregående uddannelser bidrager med ny viden fra skolebænken, og erhvervslivet kan uddanne fremtidens arbejdskraft. EnergiData har gennem årene haft praktikanter tilknyttet og 2020 er ingen undtagelse.

Louise Christensen bruger sit sidste semester af sin uddannelse til markedsføringsøkonom på at være i praktik i Kommunikation og Marketing hos EnergiData. EnergiData har gennem de seneste fem år haft succes med at have praktikanter tilknyttet i længere perioder.

”Vi tager praktikanter ind for at uddanne fremtidige medarbejdere og give dem et godt indblik i erhvervslivet. På samme tid giver det et friskt pust til de andre medarbejdere,” siger Morten Dysted Dahl, adm. direktør i EnergiData som nogle af grundene til, at EnergiData har praktikanter tilknyttet.

Alle arbejdspladser har fra tid til anden godt af nye input udefra. Nye praktikanter kan være med til at skabe og udfordre arbejdsgangene i hverdagen, og det er en fordel for begge parter.

Flere af EnergiDatas tidligere praktikanter er efter endt praktikforløb blevet fastansat. Det er tilfældet med vores kommunikations- og marketingkoordinator Anne Mette Jensen.

Ny praktikant kan bidrage med ny viden fra skolebænken

Louise Christensen skal bruge sin viden fra studiet på CphBusiness til at styrke relationen med vores kunder. Under praktikforløbet skal hun bruge sine kompetencer og nyeste viden fra undervisningen til at udvikle og vedligeholde vores kommunikationsaktiviteter.

”Jeg håber at opdage, at alt det jeg har lært på skolebænken er noget, jeg kan omsætte og bruge i praksis. Jeg håber at få et godt praktikophold, hvor jeg både kan udvikle mig personligt og fagligt,” siger Louise Christensen.

Det faglige forløb er planlagt, og det indebærer blandt andet at opdatere vores kunder med den nyeste viden om MinEnergi 2.0, og være med til at planlægge vores deltagelse på messer og konferencer ude af huset.

Her kan du læse mere om vores tidligere praktikanter

Af |27.februar2020|Nyhedsbreve|

About the Author: