EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa


I et nyt partnerskab har EnergiData og Nordomatic indledt et vigtigt strategisk samarbejde omkring leveringen af EnergiDatas EMS Platform (Energy Management Software) med Nordomatic som partner. Fra venstre: Marcus Stefanovic, EnergiData, Thomas Korsgaard Jensen, Nordomatic og Peter Hansen, EnergiData

Energieffektivitet er et varmt emne. Virksomheder, offentlige som private, underlægges stadigt flere krav. Dels til drift af deres bygninger og besparelser på energiforbrug grundet de høje energipriser, og dels til klimarapportering – senest med det nye CSRD EU-direktiv som indfører yderligere krav til bæredygtighedsrapportering.

I et nyt partnerskab har EnergiData og Nordomatic indledt et vigtigt strategisk samarbejde omkring leveringen af EnergiDatas EMS Platform (Energy Management Software) med Nordomatic som partner – for at udbrede digitaliseringen af de processer der netop skal understøtte stat, kommuner og virksomheder i at levere valide data på deres CO2 regnskab og energimæssige initiativer, og hjælpe dem i mål med deres mange besparelses- og rapporteringskrav.

EnergiData har gennem mange år skabt gode resultater i Danmark, og med dette partnerskab opnår vi at udbrede de gode danske resultater i udlandet.

Partnerskabet er en stærk alliance indenfor fremtidens digitale bygninger

EnergiData har udviklet SaaS løsninger til Energi Management siden 1997 og kommer med en høj grad af ekspertise indenfor energi og en moderne EMS-platform, med den styrke at den kan integreres ind i bygningernes digitale økosystemer.

Nordomatic er en pioner inden for Smart Buildings, der skaber globale forandringer i branchen ved at levere løsninger til Smart Buildings-markedet for en mere bæredygtig fremtid. Sammen kan vi hjælpe vores kunder i den virkelighed de hver især står i, imødekomme de krav de stilles, og give dem den indsigt de har brug for, for at kunne sætte mål for deres energiforbrug og CO2 udledning.

”Partnerskabet med Nordomatic passer godt ind i EnergiDatas målsætning om at udvikle digitale løsninger til fremtidens energi. Vi har sammen en vigtig opgave foran os i at gøre vores EMS tilgængelig for kunder i hele Nordeuropa, der skal indgå i vores fællesskab omkring mere effektiv energiadfærd. Med vores markedsledende softwareplatform og Nordomatics evne til at levere salg, support og rådgivning til kunder i alle brancher, kan vi sammen etablere os i Norden,” siger Partnerdirektør, Peter Houe fra EnergiData.

Nordomatic udvider deres Smart Building service portofolio med EMS-platform

”Vi har igennem de seneste måneder været i dialog med EnergiData omkring et samarbejde på data opsamling, og vi kan nu tilbyde vores kunder et produkt, som kan integrere med vores BMS-løsninger og skabe endnu mere værdi for Dem. Nordomatic er first mover indenfor Smart Buildings, og søger altid den mest innovative ”Go Beyond” løsning. Sammen med EnergiData har vi nu endnu et produkt i vores portefølje, der kan hjælpe vores kunder ind i fremtiden”, siger Nordomatics Salgsdirektør, Thomas Korsgaard Jensen.

For mere information kan du kontakte Salgs Direktør Thomas Korsgaard Jensen (Nordomatic) på tlf 51675901, eller Partner direktør Peter Houe Hansen (EnergiData) på tlf 51389235.

  • EU er blevet enige om stærkere regler for at øge energieffektiviteten
  • EnergiData bliver medlem af interesseorganisationen SYNERGI
  • EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa
  • Ny aftale med Grundfos sætter miljøet først 
  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.