• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

ENERGIKURSER


Skræddersyede energistyringskurser

Besparelser på energiforbruget kommer ikke af sig selv.

En forudsætning for at kunne opnå de bedste besparelser er at være bevidst om årsagen til energiforbruget. Det kræver, at man aktivt bruger og kender til mulighederne med MinEnergi 2.0.

Selv det bedste energistyringssystem er afhængig af medarbejdere, som har den fornødne og ajourførte viden. EnergiDatas energirådgivere afholder derfor kurser, så vores kunder får det bedste ud af MinEnergi 2.0.

Kurserne tilrettelægges i tæt samarbejde med jeres virksomhed, og kurset kan være i jeres bygninger eller på vores kontor.

Tit vil kurset bestå af en gennemgang af teori og eksempler fra MinEnergi 2.0, som bagefter bliver overført til praksis på jeres anlæg og bygninger.

Vores erfaring viser, at tilstrækkelig og opdateret viden om driften og tekniske anlæg hos personalet er forudsætningen for, at vores kunder får fuldt udbytte af deres indsats for at opnå energibesparelser.

Målgruppe

Teknisk og/eller drifts- og energiansvarligt personale, som har behov for at vide mere om anvendelsen og mulighederne med MinEnergi 2.0 i forhold til jeres bygninger og energiforbrug.

Indholdet kan være:

  • Varmeproduktion
  • Varmefordeling
  • Varmeafgivelse
  • Ventilation
  • Køling
  • Energiforbrug
  • Energibesparelser
  • Belysning

Tilmelding & pris

Skriv en mail til: info@energidata.dk eller ring på tlf.: +45 46141460, for at høre om de specifikke muligheder, og hvordan vi tilpasser et kursus til jeres virksomhed bedst muligt.

Prisen fastlægges på baggrund af kursets omfang og indhold.

Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.