• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

Energirådgivning for private og offentlige virksomheder


Vi tilbyder kundeorienteret energirådgivning

Har du brug for professionel energirådgivning i forbindelse med driften af din virksomhed eller boligforening? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos EnergiData tilbyder vi professionel og kundeorienteret energirådgivning for både private og offentlige virksomheder i hele landet.

Vi har stor erfaring med komplekse ejendomssammensætninger

Vores rådgivere og konsulenter har stor erfaring med komplekse ejendomssammensætninger, og vores mange år i energibranchen betyder, at vi kan bistå som sparringspartner og rådgiver uanset ejendommens og anlæggenes alder.

For os er det afgørende, at vores kunder er i centrum, og det er vigtigt for os at opbygge et loyalt og tillidsfuldt kundeforhold. Vores energirådgivning tager derfor altid udgangspunkt i jeres driftsmønster og behov – uanset omfanget af projektet.

Vores rådgivere arbejder med udgangspunkt i jeres nuværende anlæg og energikilder. På den måde kan vi optimere på de eksisterende ressourcer, og I kan minimere investeringer i nye anlæg og tiltag.

Kontakt os og hør mere eller indhent en pris

Kunne du tænke dig at høre mere om vores energirådgivning, har du nogle spørgsmål angående vores priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den rådgivning, som du og din virksomhed har behov for, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi henvender os til erhvervskunder i hele landet, der har brug for kompetent og kundeorienteret energirådgivning.

Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.