EnergiData

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Energirådgivning

Kundeorienteret energirådgivning

EnergiDatas professionelle rådgivere og konsulenter har stor erfaring med komplekse ejendomssammensætninger, og vores mange år i energibranchen betyder, at vi kan bistå som sparringspartner uanset ejendommens og anlæggenes alder.

For EnergiData er det afgørende, at vores kunder er i centrum, og det er vigtigt for os at opbygge et loyalt og tillidsfuldt kundeforhold. Vores energirådgivning tager derfor altid udgangspunkt i jeres driftsmønster og behov – uanset omfanget af projektet.

Vores rådgivere arbejder med udgangspunkt i jeres nuværende anlæg og energikilder. På den måde optimerer vi på de eksisterende ressourcer, og I kan minimere investeringer i nye anlæg og tiltag.

Besparelser på energiforbruget kommer ikke af sig selv

En forudsætning for at kunne opnå de bedste besparelser er at være bevidst om årsagen til energiforbruget. Det kræver, at man aktivt bruger MinEnergi, da selv det bedste energistyringsværktøj først bliver værdifuldt, når personalet kender mulighederne og kan anvende dem i hverdagen.

En forudsætning for at opnå de største besparelser er, at begge parter løbende lægger energi og tid i samarbejdet. Det er nødvendigt at afsætte de rette ressourcer, for at nå i mål med jeres energimål.