• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

ENERGIovervågning MED FLEKSIBELT ENERGISTYRINGS­PROGRAM


Fleksibel energiovervågningssoftware med mange funktioner

Omdrejningspunktet for vores energiovervågningsprogram, MinEnergi2, er overvågning og styring af energiforbruget.

I får en brugervenlig opsætning af elementerne, og I har mulighed for at modulere menuen efter geografiske og tekniske parametre.

Det er alt sammen noget, der skaber tilfredshed og overblik for vores kunder, der både dækker over virksomheder i privat og offentligt regi i hele landet.

Vores software er kendetegnet ved at være meget fleksibel og brugbar i alle brancher.

Energistyringsprogrammet er ligeledes tilgængeligt på alle digitale platforme med MinEnergi2.

Nem & simpel energiovervågning med EnergiData

Hvis I ønsker at gøre brug af vores software til energiovervågning, ønsker vi at gøre det så nemt og simpelt for jer.

Vi vil derfor i forbindelse med implementeringen af MinEnergi2 sørge for klargøring af målere og tage kontakt til forsyningsselskaber.

Når MinEnergi2 er oppe at køre, er vores supportere behjælpelige med besvarelse på spørgsmål og tekniske udfordringer.

Hvorfor bruge vores energiovervågningsprogram MinEnergi 2.0?

MinEnergi2 er intuitiv, visuel og ikke mindst brugervenlig.

Det betyder, I meget nemmere kan opsamle den nødvendige data, I skal bruge for blandt andet at udarbejde jeres grønne regnskaber og udarbejde analyser.

Vores energiovervågnings er tilgængeligt på alle platforme. I vil dermed ikke opleve problemer eller udfordringer med at bruge programmet – uanset hvor I befinder jer henne.

Desuden kan programmet købes til en attraktiv pris, og I får et godt overblik over jeres energiforbrug.

Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.