Et ambitiøst mål på minimum 10 % energibesparelser det første år


Den familieejede speditionsvirksomhed E3 ved, at det kræver en fokuseret indsats at fremstå som en miljøbevidst virksomhed. En ny investering i energiovervågning med MinEnergi 2.0 er det seneste tiltag i den klimavenlige retning

E3 er bevidst om deres aftryk på miljøet, når de leverer og henter gods i hele Europa. Et nyt samarbejde om energiovervågning med EnergiData skal sikre, at den bevidsthed bliver overført til virksomhedens bygninger i Danmark og Tyskland, hvor målet er at opnå besparelser på energiforbruget.

”Vi har et ønske om at være miljøbevidste og at kunne dokumentere vores arbejde med at mindske vores CO2-udslip. Vi ved, at vi kan finde en masse besparelser i vores bygninger, men det er ikke åbenlyst for os, hvor vi kan finde dem lige nu. Det skal EnergiData hjælpe os med at finde ud af”, siger Carsten Mørk fra E3 Spedition i Padborg.

MinEnergi 2.0 skal give det nødvendige overblik og dybdegående kendskab til energiforbruget, men det skal også sikre kontrol og statistik af data og besparelserne over årene. Det er alt sammen med til at holde virksomheden på den grønne bane og vise, at de arbejder for at nedbringe energiforbruget.

E3 har allerede investeret i LED-belysning og andre energibesparende tiltag, men energiovervågning er et nyt område, som EnergiData skal hjælpe med at opnå succes på.

En langsigtet totalløsning

Carsten Mørk er ikke i tvivl om, hvorfor valget faldt på EnergiData, da beslutningen om at investere i energiovervågning blev taget.

”MinEnergi 2.0 er et velkendt produkt, som mange store og mellemstore virksomheder bruger. EnergiData har gode dokumenterede besparelser på helt op til 17 % for deres kunder, og vi vil gerne have del i den knowhow og erfaring”, siger Carsten Mørk, og tilføjer:

”Vi har et begrænset kendskab til energiovervågning, og tiden kan være knap i en hektisk hverdag, hvor vi først og fremmest har fokus på at levere og hente gods i hele Europa. Derfor overlader vi opgaven til EnergiData, for vi ved, at det kræver en indsats at opnå besparelser”.

Samarbejdet indebærer desuden en aftale om FullService, hvor EnergiDatas energicontrollere skal sikre, at MinEnergi 2.0 viser valide data, så de kan omsættes til energibesparelser via analyser af fx afkølingen og standbyforbruget.

Arbejdet med indsamle data fra virksomhedens bygninger er begyndt, og projektet forventes afsluttet i begyndelsen af det nye år.

  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
  • FullService: Et servicekoncept, der giver pengene 2 gange igen
  • Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger
  • EnergiData kåret til eliteleverandør for tredje år i træk
  • H. Daugaard vil køre på den grønne bane
INFORMATION OM

MINENERGI 2.0


MinEnergi 2.0 er Danmarks første digitale energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi 2.0 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi 2.0 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energistyringsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

EnergiData er ejet af energiselskabet OK, og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.