• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

Energistyringsværktøj til hele virksomheden


MinEnergi 2.0 gør hverdagen nemmere for personalet

MinEnergi 2.0 er et intuitivt, visuelt og brugervenligt energistyringsværktøj. Det åbner nye muligheder for at lette opgaverne i hverdagen for såvel det tekniske som det administrative personale.

Sammenlignet med MinEnergi 1.0 får I et energistyringsværktøj med forbedrede analyseværktøjer, nøgletalsanalyser og beregningsmålere. Det er enkelt at opsamle data til grønne regnskaber, analyser og sammenligning mellem sine bygninger.

MinEnergi 2.0 er tilgængeligt på alle digitale platforme. På den måde har I altid MinEnergi med i lommen, når I ikke er ved computeren. Det giver fleksibilitet, som letter arbejdsgangene i hverdagen.

Læs mere om features i MinEnergi 2.0 her

Vi tilbyder vores energistyringsværktøj til private såvel som offentlige virksomheder i både Køge, Roskilde og på det øvrige Sjælland samt i resten af landet.

Kun med valide data kan man opnå de bedste besparelser

Udgangspunktet for at opnå de bedste energibesparelser er et reelt billede af energiforbruget. Ellers kan det være svært at sætte ind de rigtige steder.

I har derfor mulighed for at få valideret de indkomne data, når I har konverteret til MinEnergi 2.0. I får vores vurdering af udviklingen og tendenser, og vores energicontrollere gennemgår forbruget og sikrer, at det er opdateret og tilpasset til standarderne.

Så er I bedst klædt på til at bruge vores energistyringsværktøj, MinEnergi 2.0, til at skabe overblik over energiforbruget og finde besparelser i hver enkelt bolig i boligforeningen eller i virksomheden.

Kontakt os og hør mere om vores energistyringsværktøj

Kontakt os gerne allerede i dag for yderligere information om priser eller programmet, i forbindelse med spørgsmål eller ved ønsket om at indhente en pris på programmet.

Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.