EnergiData

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Et energistyringsværktøj til hele virksomheden

MinEnergi 2.0 gør hverdagen nemmere for personalet

MinEnergi 2.0 er intuitiv, visuel og brugervenlig. Det åbner nye muligheder for at lette opgaverne i hverdagen for såvel det tekniske som det administrative personale.

Sammenlignet med MinEnergi 1.0, får I et værktøj med forbedrede analyseværktøjer, nøgletalsanalyser og beregningsmålere. Det er enkelt at opsamle data til grønne regnskaber, analyser og sammenligning mellem sine bygninger.

MinEnergi 2.0 er tilgængelig på alle digitale platforme. På den måde har I altid MinEnergi med i lommen, når man ikke er ved computeren. Det giver fleksibilitet, som letter arbejdsgangene i hverdagen.

Læs mere om features i MinEnergi 2.0 her

Kun med valide data kan man opnå de bedste besparelser

Udgangspunktet for at opnå de bedste energibesparelser er et reelt billede af energiforbruget. Ellers kan det være svært at sætte ind de rigtige steder.

I har derfor mulighed for at få valideret de indkomne data, når I har konverteret til MinEnergi 2.0. I får vores vurdering af udviklingen og tendenser, og vores energicontrollere gennemgår forbruget og sikrer, at det er opdateret og tilpasset til standarderne.

Så er I bedst klædt på til at bruge MinEnergi 2.0 til at skabe overblik over energiforbruget og finde besparelser.