• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

FJERNAFLÆSNING


Ved fjernaflæsning skal I ikke selv foretage indrapportering af måleraflæsningerne, da det foregår automatisk. Det registrerede forbrug, som oftest er på timebasis, transmitteres via GSM, GPRS eller fortrådet IP til MinEnergi 2.0.

Data fra målere opsamles i dataloggere enten via en trådløs eller fortrådet forbindelse. Det kan eksempelvis være puls eller M-bus.

På fjernaflæste målere er det muligt at opsætte døgnalarmer på et merforbrug. På den måde bliver selv det mindste merbrug afsløret med det samme. Fjernaflæsning medvirker til at frigøre menneskelige ressourcer fra manuelle indberetninger, og vil ofte sikre yderligere energibesparelser.

Vi kan integrere data fra disse datakilder i MinEnergi 2.0:

  • Electrocom
  • FA7 og FA9

Kontakt salg på salg@energidata.dk for at høre mere om den rette løsning for jeres virksomhed.

INFORMATION OM

MINENERGI 2.0


MinEnergi 2.0 er Danmarks første digitale energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi 2.0 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi 2.0 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energistyringsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

EnergiData er ejet af energiselskabet OK, og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.