• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

FULLSERVICE


Med FullService varetages hele energistyringsfunktionen af EnergiData i MinEnergi2.

Den lokale energiansvarlige skal kun foretage aflæsning og indrapportering de steder, hvor der ikke allerede er etableret fjernaflæsning.

For at opnå overblik og den bedste styring af jeres energiforbrug tilknytter vi en energi controller til jeres virksomhed. Energi controlleren gennemgår jeres energiforbrug på baggrund af de indkomne data i MinEnergi2 og bidrager med analyser, rapporter og kvalitetssikrer dataene via validering.

FullService frigiver ressourcer til andre opgaver nu og i fremtiden for jeres personale.

Sådan yder vi kvalificeret sparring til at styre og optimere jeres energiforbrug.

Med FullService får I:

  • Validering og kvalitetssikring af indkomne data i MinEnergi2
  • Kontrol af fejl og mangler på målere og aflæsninger
  • Automatisk udbedring af målerfejl, så data altid melder ind i MinEnergi2
  • Tilknyttet en energi controller, som giver telefonisk og skriftlig support. Der udarbejdes og gennemgås løbende digital logbog og rapporter i MinEnergi2
  • Aktiv handling og analyser af energiforbruget, hvilket sikrer mod et merforbrug
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.