• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

Byd IoT velkommen indenfor i dine bygninger


Internet of Things (IoT) kan være et af fremtidens svar på fjernaflæsning.

Det er på mange måder en forlængelse af de eksisterende kommunikationsløsninger til dataindsamling. Men også en ny måde at indsamle værdifuld data, som kan bruges til at analysere og optimere dit energiforbrug.

IoT er en teknologi, hvor fysiske enheder bliver koblet op på internettet. På den måde kan din el-, varme, – og/eller vandmåler kommunikere med internettet gennem små sensorer.

Det kræver dog, at dine målere kan kommunikere med netværket, som du ønsker at være koblet op på. Er det ikke tilfældet, vil det kræve en udskiftning til nye målere, eller tilkøb af moduler, som kan forbinde dine målere med et IoT-netværk.

IoT bliver ofte omtalt som den rette vej at gå i en tid, hvor mange enheder er forbundet og data i højere grad bliver tilgængelig.

Der findes ikke én teknologi, der kan opfylde alle dine behov. Derfor skal du vælge den løsning, som giver mest værdi for dig og dine bygninger.

Vælg den rette løsning til dine behov

IoT giver en del svar, men stiller samtidig en del spørgsmål, som du skal overveje inden du måske lader fremtidens teknologi flytte ind i dine bygninger.

Start med at definere dine behov. Vælg herefter teknologi:

  • Hvad er dine krav til batterilevetid, rækkevidde og datamængde?
  • Vil du have fuld kontrol over dit netværk? Eller vil du overlade ansvaret til en operatør?
  • Foretrækker du en-vejs – eller to-vejskommunikation?
  • Vil du investere løbende eller på én gang?

IoT-teknologier med størst potentiale: Sigfox, NB-IoT & LoRaWAN

I nogle tilfælde er den bedste løsning at kombinere flere teknologier.

Du kan blandt andet kombinere en traditionel M-bus-løsning med en IoT-teknologi. Uanset hvilken løsning du vælger til at indsamle data, så understøtter vi de løsninger, som du foretrækker.

Med en investering i energistyring med MinEnergi 2.0 lægger du dig ikke fast på én måde at indsamle data – tvært imod binder du dig ikke.

Systemet er nemlig udviklet til at favne eksisterende og fremtidige IoT-løsninger.

Information om

MINENERGI 2.0


MinEnergi 2.0 er Danmarks første digitale energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi 2.0 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi 2.0 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energistyringsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

EnergiData er ejet af energiselskabet OK, og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.