• ENERGIDATA
  VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

Kommuner og offentlige institutioner


EnergiData er eliteleverandør til den offentlige sektor

Mercell, det tidligere UdbudsVagten, har kåret EnergiData som eliteleverandør til den offentlige sektor for tredje år i træk.

EnergiData er blandt de 1 procent største leverandører til den offentlige sektor målt på kroner og øre i 2018, 2019 og 2020. Det betyder, at vi er blandt de 3000 største af omkring 300.000 leverandører til den offentlige sektor i Danmark.

MinEnergi 2.0 er aktiv energistyring der giver besparelser

Kommunerne er forpligtet til at nedsætte energiforbruget, og de fleste er i gang med en systematisk indsats. Kommunerne har en dynamisk ejendomsmasse, som består af nye og ældre bygninger, og især de ældre bygninger kan sluge store mængder energi. Derfor er det vigtigt at få kortlagt forbruget.

MinEnergi 2.0 kan hjælpe jer med at påvise, hvor energiforbruget ligger, og hvor I konkret kan sætte ind. Gennem energistyringsprogrammet og vores professionelle rådgivning, kan vi hjælpe jer med at opnå de energibesparelser, I har forpligtet jer til.

MinEnergi 2.0 klarer den samlede forbrugsindberetning fra de tilmeldte kommunale institutioner og ejendomme. I sidste ende betyder digital energistyring med MinEnergi 2.0, at kommunens medarbejdere frigøres til andre opgaver, og at energistyringen foretages så automatisk som muligt og giver fuldt overblik for den energiansvarlige.

Fordele med MinEnergi 2.0 for kommuner

 • Aktiv styring har vist sig utrolig effektiv til at opnå store energibesparelser med kort tilbagebetalingstid
 • MinEnergi 2.0 tilpasses de enkelte institutioner og bygninger – store som små
 • MinEnergi 2.0 foretager automatisk indberetning af forbruget – det giver et samlet overblik for den energiansvarlige
 • Alarm på sms/e-mail ved pludselige forbrugsændringer
 • Mulighed for umiddelbar benchmarking – sammenligning af bygningers energiforbrug i forhold til tilsvarende
 • Fejlfinding på de kommunale automatikanlæg og lokale styringer
 • Udtræk af data til grønne regnskaber
 • Frigørelse af arbejdskraft
 • Værktøj til at afsløre fejl og utilsigtet drift på CTS-anlæg og lokale styringer
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.