• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

Om MinEnergi2


Et effektivt energistyringsværktøj til alle brancher

MinEnergi2 er Danmarks første internetbaserede energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på skærmen – enten på desktop, tablet eller smartphone.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde får overblik over energiforbruget. Et overblik, som er grundlæggende for at lokalisere de største besparelser.

Forbruget er vist i en graf eller som tabel, og det giver jer mulighed for at sætte udviklingen i energiforbruget i relation til budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 er tilpasset jeres behov

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som er tilpasset jeres behov. Om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning.

Vi finder den bedste løsning til jer.

Overblik, brugervenlighed & løbende opdatering

Værktøjet udemærker sig ved de mange overbliksredskaber, som er baseret på programudviklernes mangeårige erfaring med praktisk energistyring. Det er intuitivt og har en overskuelig brugerflade på lokalbruger- og administratorniveau.

Som bruger bliver man hurtigt fortrolig med værktøjet, som er let og arbejde med i hverdagen.

Vi opdaterer og udvikler løbende med nye funktioner, som tilføjer flere dimensioner til energistyring– og optimering. På den måde får I de bedste analyseværktøjer til at opnå energieffektive bygninger.

Med MinEnergi2 har den energiansvarlige et unikt og intuitivt redskab, der sikrer, at en bygning bruger minimal energi med en optimal effekt.

Et grundlag for vores arbejde med jeres energiforbrug

Energistyring i MinEnergi2 er kernen i samarbejdet med vores kunder, som danner grundlag for den rette rådgivning.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i jeres behov og bygninger, så I opnår de bedste energibesparelser og optimerer forbruget.

Du kan læse mere om vores muligheder indenfor energistyring her:

Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.