MinEnergi 2.0 hjælper dig med dit miljøregnskab og CSR-rapporten

Data fra MinEnergi 2.0 sikrer dig overblik, så du nemt kan redegøre for klima og miljø i din virksomheds CSR-rapport

I 2018 trådte nye regler til CSR-rapportering i kraft, og det stiller større krav til virksomheder. Det ligger blandt andet i forventningen til CSR, at man skal redegøre for virksomhedens handlinger inden for klima og miljø. Det kan være et stort arbejde og kræve meget tid, hvis man skal indsamle data fra flere platforme.

Men det bliver meget lettere ved hjælp af MinEnergi 2.0. Energistyringsværktøjet kan servere data om energiforbruget med ét klik, der er lige til at indsætte i CSR-rapporten.

Energiselskabet OK, der især er kendt for sine 665 tankstationer i hele landet, har brugt MinEnergi 2.0 til deres seneste CSR-rapport.

”MinEnergi et godt værktøj, fordi du kan tage alle dine energikilder og redegøre for, hvor meget CO₂ du udleder. Vi har både kontorbygninger og tankstationer med vaskehaller i hele landet, men MinEnergi har givet os det fulde overblik, ” forklarer CSR-ansvarlig Steffen Toft Spiele fra OK.

Beregn dit CO₂-forbrug med ét klik

Tallene er også lette at finde frem. Når du åbner MinEnergi 2.0, skal du i menuen klikke på ”Miljøregnskab”, og så får du data fra dit energiforbrug. Det er muligt at tilpasse systemet, så det passer specifikt til den enkelte virksomhed, så det for eksempel også er muligt at finde data for udledning af CO₂ ved transport og affaldssortering.

OK har så mange forskellige energikilder, at de ikke selv fandt deres data, men i stedet fik hjælp fra en rådgiver hos EnergiData til at gøre det.

”Det gjorde det rigtig nemt for os, og det har givet et godt overblik, der var lige til at sætte ind i vores CSR-rapport,” forklarer Steffen Toft Spiele.

Vil du vide mere om miljøregnskab og data til din CSR-rapport? Ring til os på + 45 4614 1460.

Af |1.maj2019|Nyhedsbreve|

About the Author: