Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger


EnergiData og LTECH har indgået en partneraftale, der giver LTECHs kunder i den private og offentlige sektor adgang til at bruge MinEnergi 2.0

LTECH udfører CTS- og elinstallationer i hele landet, og det er med høj kvalitet og energibesparende løsninger for øje. Med partnerskabet kommer energibesparelserne nu i endnu højere fokus, når kunderne får mulighed for at overvåge forbrugsdata fra deres CTS-anlæg i det digitale energiovervågningssystem MinEnergi 2.0.

”EnergiDatas software MinEnergi 2.0 supplerer LTECHs opgaver med CTS og el på fornemmeste vis. Med den ene hånd sikrer LTECH, at CTS-anlægget kører optimalt, og med den anden hånd giver data derfra energibesparelser i bygningerne med de digitale analyseværktøjer i MinEnergi 2.0,” siger Marcus Stefanovic, der er Partner Manager hos EnergiData, og fortsætter:

”Dertil kommer muligheden for at indsamle emissionsdata til at udarbejde det grønne regnskab. MinEnergi 2.0 har et miljømodul, der viser CO2-udledningen fra el, vand og varme, så kunderne kan dokumentere og sætte mål for den grønne indsats”.

MinEnergi 2.0 giver LTECH grundlaget for at tilbyde ét samlet tilbud, der giver adgang til helt nye services og løsninger for deres kunder.

”Vi ser frem til at kombinere MinEnergi 2.0 med LTECHs stærke CTS løsninger. Vi kan virkelig udnytte synergien imellem de alt for ofte adskilte systemer og bringe værdi til markedet. Jeg er sikker på, at vi med vores nye partnerskab kan hjælpe endnu flere kunder med energirigtig drift af deres ejendomme,” fortæller Dennis Olsen, der chef for LTECHs udvikling og support afdeling.

LTECH forventer i samarbejde med EnergiData at være helt klar til nye kunder i MinEnergi 2.0 i starten af det nye år. Vi ser frem til samarbejdet, der understøtter energirigtige løsninger med værdi for klima og økonomi.

Vil du vide mere om, hvordan du bliver partner hos EnergiData? Ring til os på + 45 4614 1460

  • EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa
  • Ny aftale med Grundfos sætter miljøet først 
  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
  • FullService: Et servicekoncept, der giver pengene 2 gange igen
  • Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.