Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud


EnergiData har indgået en partneraftale med den engelske virksomhed SAV Systems, som samtidig er den første partner uden for Danmark. Samarbejdet understreger et forretningsområde i vækst og med et stort potentiale

SAV Systems har mange års erfaring med at sælge og installere energiløsninger i hele Storbritannien, og nu er turen kommet til, at nye kunder inden for primært kommuner og offentlige instanser skal bruge MinEnergi 2.0 til at skære ned på energiforbruget og CO2-udledningen i deres bygninger. SAV Systems udtaler:

”I England vil to ud af tre kommuner og offentlige instanser være CO2-neutrale inden 2030. Det er en udfordring for mange, at de ikke ved, hvad det præcis indebærer, og hvordan de skal komme i mål. For SAV Systems er partnerskabet med EnergiData og deres erfaring og ekspertise et naturligt skridt på vejen mod, at vi kan hjælpe kommuner og offentlige instanser med at overkomme den udfordring.”

SAV Systems har oprettet et søsterselskab, EnergiRaven, til at kortlægge de mest energieffektive veje til CO2-neutralitet. MinEnergi 2.0, som de har døbt myenrgiraven 2.0, skal derfor hjælpe kommunerne og de offentlige instanser med at reducere energiomkostningerne via energibesparelser.

Ultimativt skal energibesparelserne være med til at finansiere de efterfølgende tiltag, der er nødvendige på rejsen mod at blive CO2-neutrale.

SAV Systems skal selv sælge, installere og servicere kunderne i MinEnerig 2.0. EnergiData sørger for, at medarbejderne er klædt på til den opgave gennem et onboardingforløb, der blandet andet indebærer uddannelse i salg og drift af systemet.

Et forretningsområde med stort potentiale

EnergiData har i de seneste år sat fokus på at etablere strategiske partnerskaber med virksomheder i Danmark og Europa. I Danmark tæller porteføljen blandt andet kunder som Brunata og LTECH, og SAV Systems understreger, at forretningsområdet har potentiale i hele Europa.

”Vi vil ikke lægge skjul på, at samarbejdet med SAV Systems indeholder et stort potentiale for, at MinEnergi 2.0 bliver et udbredt system til energiovervågning udenfor Danmarks grænser. Det er samtidig lidt af et gennembrud for at etablere lignende samarbejdet med andre virksomheder”, siger Morten Dysted Dahl, der er adm. direktør hos EnergiData.

Partnerforretningen i Danmark og nu England har vokset sig så stor, at der er behov for et selvstændigt fokus i EnergiDatas organisation. Derfor er der netop blevet etableret en ny afdeling og ansat en partnerdirektør, der skal arbejde for at imødekomme og den stigende succes og aktivitet på området.

Vil du vide mere om, hvordan du kan blive partner med EnergiData? Ring til os på + 45 4614 1460

  • EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa
  • Ny aftale med Grundfos sætter miljøet først 
  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
  • FullService: Et servicekoncept, der giver pengene 2 gange igen
  • Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.