Nyt salgsteam er på plads i EnergiData

Tre nye ansigter og et øget fokus på at skabe energibesparelser for vores kunder er opskriften på succes for vores salgsteam. Den mission skal vores nye salgschef Tommas Lærkegaard-Jensen stå i spidsen for.

I 2019 er vores salgsteam blev styrket med nye kræfter. Teamet består af Mikael Bonde Nielsen og Martin Gordon Andersen som distriktschefer i henholdsvis Køge og Viby J. Jannie Schiller-Larsen varetager rollen som salgskoordinator i en nyoprettet stilling, og senest d. 1. august har vi budt velkommen til Tommas Lærkegaard-Jensen som salgschef.

Tommas har stor erfaring med salg, og kommer fra en stillig som salgschef hos KISO A/S. Hos EnergiData skal han bidrage til at indsamle og strukturere viden om vores kernesegmenter, og meget af arbejdsugen vil sammen med resten af teamet bestå i at indsamle, kontakte og afholde møder med kvalificerede leads.

”Jeg har altid arbejdet med vækst og opdyrkning af nye markeder i mine 23 år på arbejdsmarkedet. Jeg ser frem til, at mine kompetencer kan blive bragt i spil, når vi skal tiltrække nye kunder til MinEnergi 2.0 som vores primære opgave i salgsafdelingen”.

Vi byder velkommen til Tommas i EnergiData, som ser frem til at besøge vores kunder.

Du kan kontakte salgsteamet på salg@energidata.dk eller ved at kontakte dem direkte her

Af |23.august2019|Nyhedsbreve|

About the Author: