• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

Om EnergiData


EnergiData leverer energistyring- og rådgivning til jeres virksomhed

EnergiData tilbyder en bred vifte af innovative og skræddersyede kundeløsninger inden for energistyring og energirådgivning. Vores store viden har givet millionbesparelser for offentlige og private virksomheder på energibudgetterne. Samtidigt har vi skånet miljøet for millioner tons CO2-udslip.

Vi står bag MinEnergi 2.0.

MinEnergi 2.0 er det førende internetbaserede energistyringsværktøj, som benyttes af detailkæder, kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og erhvervsejendomme i hele landet.

MinEnergi 2.0 skaber overblik over energiforbruget. Det kan bruges til indtastning af nøgletal, grønne regnskaber, overvågning af energiforbruget og alarmering ved et usædvanligt forbrug.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen

EnergiData blev grundlagt i 1997, og har hovedkontor i Køge samt et regionskontor i Viby J.

I dag bygger vi på, at vi sammen med vores kunder skaber energi- og rådgivningsløsninger, der sikrer bedre, grønnere og økonomisk rentable ejendomme.

Vi stræber mod at være blandt de mest innovative og fremsynede inden for energistyring- og rådgivning i Danmark og internationalt, for at blive kundernes foretrukne valg.

EnergiData er datterselskab til energiselskabet OK

Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus.

Vi er ejet af energiselskabet OK og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os.

Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.