EnergiData

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Om EnergiData

EnergiData leverer energistyring- og rådgivning til jeres virksomhed

EnergiData tilbyder en bred vifte af innovative og skræddersyede kundeløsninger inden for energistyring og energirådgivning. Vores store viden har givet millionbesparelser for offentlige og private virksomheder på energibudgetterne. Samtidigt har vi skånet miljøet for millioner tons CO2-udslip.

Vi står bag MinEnergi 2.0.

MinEnergi 2.0 er det førende internetbaserede energistyringsværktøj, som benyttes af detailkæder, kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og erhvervsejendomme i hele landet.

MinEnergi 2.0 skaber overblik over energiforbruget. Det kan bruges til indtastning af nøgletal, grønne regnskaber, overvågning af energiforbruget og alarmering ved et usædvanligt forbrug.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen

EnergiData blev grundlagt i 1997, og har hovedkontor i Køge samt et regionskontor i Viby J.

I dag bygger vi på, at vi sammen med vores kunder skaber energi- og rådgivningsløsninger, der sikrer bedre, grønnere og økonomisk rentable ejendomme.

Vi stræber mod at være blandt de mest innovative og fremsynede inden for energistyring- og rådgivning i Danmark og internationalt, for at blive kundernes foretrukne valg.

EnergiData er datterselskab til energiselskabet OK

Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus.

Vi er ejet af energiselskabet OK og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os.